• Learn More About Meari’s Story

    Sinau Liyane babagan Crita Meari

    Sapa Kita? Hangzhou Meari Technology Co., Ltd. minangka pabrikan produk cerdas ing donya. Meari fokus ing teknologi canggih kayata teknologi video, AI, IoT, platform cloud. Minangka perusahaan sing nggabungake R&D, pemasaran, lan rantai pasokan, Meari nyedhiyakake ...
    Waca liyane
  • 2021 global aiot developer ecology white paper

    2021 kertas putih ekologi pangembang aiot global

    Ing tanggal 29 Desember 2020, Wang Fan, wakil Presiden Hangzhou Meari Technology Co., Ltd, diundang kanggo rawuh ing Konferensi Pengembang Teknologi Hard Global (Hangzhou). Ing konferensi kasebut, Tuya Smart lan Gartner bareng-bareng ngluncurake "2021 Global AIoT Developer Ecological White Paper̶ ...
    Waca liyane
  • Top ten new products of China Security

    Sepuluh produk anyar Keamanan China

    Ing tanggal 7 Januari 2021, kanthi undhangan Asosiasi Keamanan China lan Asosiasi Keamanan Shenzhen, Wang Fan, wakil presiden Hangzhou Meari Technology Co., Ltd, nekani Festival Musim Semi Keamanan Nasional 2021 lan menang "Sepuluh Produk Keamanan Anyar Paling Anyar ing China ing taun 2020 ”. Menang ...
    Waca liyane
  • Mr. Chen Wenjun, the Deputy Distirct Head of Binjiang and Administrative Committee of Gaoxin Area Visit Meari Company

    Pak Chen Wenjun, Wakil Kepala Distirct Binjiang lan Komite Administratif Wilayah Gaoxin Kunjungi Perusahaan Meari

    Pak Chen Wenjun, Wakil Kepala Distirct Binjiang lan Komite Administratif Wilayah Gaoxin ngunjungi Perusahaan Meari kanggo ngerti informasi dhasar lan pangembangane tanggal 4 Desember. 2020. CEO Meari Yuan Haizhong, General Manager Ying Hongli, Wakil General Manager Wang Fan, Jin Wei, Qin Chao lan G ...
    Waca liyane