Chen Wenjun, Wakil Kepala Distrik Binjiang lan Komite Administratif Area Gaoxin ngunjungi Meari Company kanggo ngerti informasi dhasar lan pangembangan ing 4th,Deses.2020. CEO Meari Yuan Haizhong , General Manager Ying Hongli , Vice-General Manager Wang Fan, Jin Wei, Qin Chao lan Gong jie nampa Pak Chen .

Pak Chen ngunjungi Balai Pameran Produk Meari kanggo ngerteni luwih akeh babagan produk, mitra lan kapasitas kompetitif Meari, lsp. Dheweke nuduhake apresiasi babagan riset lan pangembangan teknologi Meari.Ing wektu sing padha, CEO Meari nggawe introduksi sing rinci.

Pak Chen Wenjun ujar, "Meari bisa entuk wektu sing penting iki kanggo nguatake teknologi produk omah sing cerdas, nyepetake ekstensi industri lan ningkatake kemampuan kompetitif Meari sing komprehensif "

Pak Yuan Haizhong ngapresiasi sarane Pak Chen lan nuduhake yen Meari bakal terus nggawe studi teknologi, nggabungake sumber daya sing gegandhengan lan ngembangake rantai produk domestik.

Pak Chen Wenjun, foto karo tim Meari.


Wektu kirim: Dec-22-2020