Pak Chen Wenjun, Wakil Kepala Distirct Binjiang lan Komite Administratif Wilayah Gaoxin ngunjungi Perusahaan Meari kanggo ngerti informasi dhasar lan pangembangane ing 4th , Dec. 2020. CEO Meari Yuan Haizhong, General Manager Ying Hongli, Wakil General Manager Wang Fan, Jin Wei, Qin Chao lan Gong jie nampa Pak Chen. 

Pak Chen ngunjungi Aula Tampilan Produk Meari kanggo ngerti luwih lengkap babagan produk Meari, mitra lan kapasitas kompetitif lan liya-liyane. Dheweke nuduhake apresiasi babagan riset lan pangembangan teknologi Meari. Sekaligus, CEO Meari nggawe perkenalan rinci.

Pak Chen Wenjun ujar, "Meari bisa entuk wektu sing penting iki kanggo nguatake teknologi produk omah sing cerdas, nyepetake ekstensi industri lan ningkatake kemampuan kompetitif Meari sing komprehensif"

Pak Yuan Haizhong ngapresiasi saran Pak Chen lan nuduhake manawa Meari bakal tetep nggawe studi teknologi, nggabungake sumber daya sing gegandhengan lan berkembang karo rantai produk domestik.

Pak Chen Wenjun, foto karo tim Meari.


Wektu kiriman: Dec-22-2020