Babagan awake dhewe

Meari Technology didegaké ing 2017. Minangka perusahaan global terminal video cerdas IoT, kita nggabungake R&D, sales, supply chain lan spesialisasi ing solusi video omah cerdas siji-mandeg.Ing kabeh 400+ personel, staf R&D luwih saka 50%, sing dadi daya saing inti ing industri.
Tim inti
  • Profesional Lengkap

    Tim R&D lengkap, rantai lengkap pangembangan produk.
  • Dhuwur Educated

    Sarjana luwih saka 90%.Dokter pos kalebu.
  • Staff Khusus

    Tim inti duwe pengalaman industri sing akeh luwih saka sepuluh taun.
Kaluwihan Teknologi Inti

Konsumsi Daya Kurang

Minangka tren industri, teknologi Low Power Consumption wis akeh banget cepet.Nanging, produk Konsumsi Daya Sedheng duwe konten teknis sing dhuwur lan kalebu akeh wilayah profesional, sing nyebabake pangembangan angel.

Kanthi wiwitan awal lan investasi gedhe, Meari nguwasani seri teknologi inti lan entuk pangsa pasar sing unggul.Meari wis menangaké reputasi apik lan dadi pemain utama ing donya.

Teknologi AI

1. R&D sing kuwat
Tim AI profesional, lan teknologi inti pangenalan gambar & swara asli njamin pangembangan kemampuan algoritma On Cloud, Edge lan Piranti.

2. Optimization Algoritma anjog
Kanggo macem-macem skenario hardware lan panggunaan, Meari ngoptimalake algoritma kanthi jero lan ngeculake kemampuan produk AI kanthi lengkap.Algoritma Meari AI duwe adaptasi utama kanggo macem-macem platform chip.Iki komersialisasi algoritma Deteksi Badan Manungsa ing chip seri ARM 9 siji-inti lan nyuda ambang chip AI ing industri CCTV.

3. Kinerja Algoritma Banget
Meari arsip tingkat anjog ing macem-macem platform chip.Contone, ing Platform Ingenic T31, tingkat deteksi Meari luwih dhuwur tinimbang SDK resmi Ingenic kanthi efisiensi deteksi kaping pindho.

WebRTC Cloud Platform

1. Sambungan menyang piranti pinter bisa mujudake audio rong arah:
Amazon Alexa
Google Chromecast
Apple Homekit Kab

2. kaca H5 lan Klien

3. Adoh ahead saka standar industri ing kinerja nyata-wektu

Kaluwihan Teknologi Inti liyane

1. Pangolahan gambar video

2. Desain tampilan novel lan proses struktural majeng

3. Integrasi Highly dipercaya saka hardware cerdas lan produk

4. Distribusi global platform maya video

5. Kemampuan komprehensif piranti lunak (Embedded, APP, Server) sing ana gandhengane karo produk video cerdas

6. Pengalaman pangguna sing apik lan teknologi sambungan jaringan kanthi tingkat sukses sing dhuwur banget.