Babagan MEARI

Meari Technology nduweni macem-macem produk video pengawasan sipil, kalebu kamera njero ruangan, kamera Pan & Tilt njero ruangan, kamera tetep ruangan, kamera pan & tilt ruangan, Monitor Baby, kamera sing dioperasikake batere, bel pintu, kamera lampu sorot, lan modul kamera sing cocog kanggo garasi, pakan ingon, lsp. Saiki, produk Meari didol ing puluhan negara ing saindenging jagad, kalebu Eropa, Amerika Utara lan Australia. Produk Meari kasedhiya ing toko rantai ritel kayata Walmart, Bestbuy lan Kingfisher ing saindenging Eropa lan Amerika Serikat. 

Meari Technology bisa nyedhiyakake layanan solusi pengawasan video One-stop, Bisnis Utama kita yaiku OEM & ODM. Perusahaan kasebut duwe tim R&D lengkap kanggo kamera pengawasan, kalebu desain antarmuka grafis, desain industri, desain struktural, desain perangkat keras, piranti lunak embed, APP lan server. Batas kerja sama bisa ditemtokake kanthi fleksibel miturut kabutuhane pelanggan, lan masalah para tamu bisa dirampungake kanthi cepet lan efisien. Luwih saka 60% staf perusahaan saka R&D, Umume anggota kunci duwe luwih saka 15 taun kerja pengalaman ing industri keamanan lan pengawasan. Meari bertekad kanggo nyedhiyakake produk, layanan lan solusi inovatif sing cocog karo sarat produk sing saya akeh pelanggan lan ngluwihi pangarepan pelanggan.