Produk Paling Anyar

Iki minangka produk on-line paling anyar kanthi fungsi lengkap lan jaminan kualitas

图层 015

Babagan Kita

Meari Technology nduweni macem-macem produk video pengawasan sipil, kalebu kamera njero ruangan, kamera Pan & Tilt njero ruangan, kamera tetep ruangan, kamera pan & tilt ruangan, Monitor Baby, kamera sing dioperasikake batere, bel pintu, kamera lampu sorot, lan modul kamera sing cocog kanggo garasi …….

Industri Pelayanan

Meari Technology sing diadegake ing 2017, fokus ing pangembangan kamera keamanan sing apik; Meari Nyedhiyakake kamera sing luwih aman lan luwih cerdas kanggo para pelanggan saka saindenging jagad kanthi inovasi lan kreasi.

  • Learn More About Meari’s Story

    Sinau Liyane babagan Crita Meari

    Sapa Kita? Hangzhou Meari Technology Co., Ltd. minangka pabrikan produk cerdas ing donya. Meari fokus ing teknologi canggih kayata teknologi video, AI, IoT, platform cloud. Minangka perusahaan sing nggabungake R&D, pemasaran, lan rantai pasokan, Meari nyedhiyakake solusi video ngarep sing paling apik. Apa sing Kita Laku? Meari Technology nduweni komitmen kanggo ngembangake lan ngasilake produk video ing omah sing cerdas lan ngupayakake nyedhiyakake para pelanggan global kanthi pro ...

  • 2021 global aiot developer ecology white paper

    2021 kertas putih ekologi pangembang aiot global

    Ing tanggal 29 Desember 2020, Wang Fan, wakil Presiden Hangzhou Meari Technology Co., Ltd, diundang kanggo rawuh ing Konferensi Pengembang Teknologi Hard Global (Hangzhou). Ing konferensi kasebut, Tuya Smart lan Gartner bareng-bareng ngluncurake "Kertas Putih Ekologis Global 203 Pengembang AIoT Global", Meari Technolog uga dadi saksi sejarah pangembangan AIoT; Ing taun 2021, industri AIoT bakal terus njaga tren pangembangan sing cepet. MEARI, minangka salah sawijining mitra strategis T ...

  • Top ten new products of China Security

    Sepuluh produk anyar Keamanan China

    Ing tanggal 7 Januari 2021, kanthi undhangan Asosiasi Keamanan China lan Asosiasi Keamanan Shenzhen, Wang Fan, wakil presiden Hangzhou Meari Technology Co., Ltd, nekani Festival Musim Semi Keamanan Nasional 2021 lan menang "Sepuluh Produk Keamanan Anyar Paling Anyar ing China ing taun 2020 ”. Menang penghargaan produk anyar iki uga mbuktekake kanthi tenanan lan dorongan pangembangan lan inovasi Meari; Hangzhou Meari Technology, minangka wong anyar ing keamanan sipil, bakal terus nandur modal ing ...

  • Mr. Chen Wenjun, the Deputy Distirct Head of Binjiang and Administrative Committee of Gaoxin Area Visit Meari Company

    Pak Chen Wenjun, Wakil Kepala Distirct Binjiang lan Komite Administratif Wilayah Gaoxin Kunjungi Perusahaan Meari

    Pak Chen Wenjun, Wakil Kepala Distirct Binjiang lan Komite Administratif Wilayah Gaoxin ngunjungi Perusahaan Meari kanggo ngerti informasi dhasar lan pangembangane tanggal 4 Desember. 2020. CEO Meari Yuan Haizhong, General Manager Ying Hongli, Wakil General Manager Wang Fan, Jin Wei, Qin Chao lan Gong jie nampa Pak Chen. Pak Chen ngunjungi Aula Tampilan Produk Meari kanggo ngerti luwih akeh babagan produk Meari, mitra lan kapasitas kompetitif lan liya-liyane. Dheweke nuduhake apresiasi babagan teknologi Meari ...

qq
  • Kamera Bullet njaba

    Lindhungi ing sanjabane omah sampeyan

  • Kamera Lampu Sorot

    Menehi lampu sampeyan kanthi aman

  • Kamera Bel

    Dering karo Pengunjung

  • Stasiun Basis

    Gawe kit kamera lan aktifake operasi bebas kawat

  • Kamera tetep njero ruangan

    Awak langsing intergrated karo smarthome sampeyan

  • Kamera Pan & Tilt Indoor

    Goleki ing njero omah sampeyan

  • Kamera Bayi

    Dolanan karo bayi sampeyan

  • Kamera Baterai

    Instalasi sing fleksibel lan Sederhana Nggawe kapercayan sampeyan