Ing tanggal 29 Desember 2020, Wang Fan, wakil Presiden Hangzhou Meari Technology Co., Ltd, diundang kanggo rawuh ing Konferensi Pengembang Teknologi Hard Global (Hangzhou). Ing konferensi kasebut, Tuya Smart lan Gartner bareng-bareng ngluncurake "Kertas Putih Ekologis Pengembang Global 2021 Global", Meari Technolog uga dadi saksi sejarah pangembangan AIoT;

Ing taun 2021, industri AIoT bakal terus njaga tren pangembangan sing cepet. MEARI, minangka salah sawijining mitra strategis Tuya, percaya tenan yen bakal menehi mupangat gedhe kanggo konsumen ing saindenging jagad ing industri video omah sing cerdas.

212
21212


Wektu kiriman: Jan-18-2021