Ing tanggal 7 Januari 2021, kanthi undhangan Asosiasi Keamanan China lan Asosiasi Keamanan Shenzhen, Wang Fan, wakil presiden Hangzhou Meari Technology Co., Ltd, nekani Festival Musim Semi Keamanan Nasional 2021 lan menang "Sepuluh Produk Keamanan Anyar Paling Anyar ing China ing taun 2020 ”.

Menang penghargaan produk anyar iki uga mbuktekake kanthi tenanan lan dorongan pangembangan lan inovasi Meari; Hangzhou Meari Technology, minangka wong anyar ing keamanan sipil, bakal terus nandur modal ing riset lan pangembangan, terus nggawe inovasi produk, lan terus ngladeni pelanggan global.

212


Wektu kiriman: Jan-18-2021