Teknologi Meari wis entuk ISO 27001 lan ISO 27701, sertifikasi standar internasional babagan sistem manajemen kualitas lan sistem manajemen lingkungan, menehi tandha manawa perusahaan kasebut wis nggawe sistem manajemen sing ilmiah lan efektif ing manajemen keamanan informasi, lan wis diakoni dening lembaga sertifikasi internasional.

Meari Technology minangka perusahaan ing bidang industri keamanan.Produk kasebut diekspor menyang luwih saka 150 negara lan wilayah ing omah lan ing luar negeri, nyedhiyakake layanan keamanan kanggo mayuta-yuta kulawarga.Keamanan informasi penting ing bidang keamanan.Saben pabrikan keamanan kudu ngetrapake pentinge kanggo nglindhungi privasi pangguna saka pelanggaran lan bocor.Teknologi Meari tansah berorientasi pangguna, mikir babagan apa sing dipikirake pangguna, lan ngupayakake supaya saben pangguna menehi solusi keamanan sing aman, aman, lan cerdas.

 

Tip:

ISO 27001 minangka standar manajemen keamanan informasi sing diakoni sacara internasional, sing menehi pandhuan praktik paling apik kanggo macem-macem organisasi kanggo netepake lan ngoperasikake sistem manajemen keamanan informasi.ISO27701 minangka ekstensi privasi saka ISO27001, dirancang kanggo mbantu organisasi tundhuk karo kerangka kerja privasi lan hukum lan peraturan internasional.
图片1图片2
图片3
图片4

 

 


Wektu kirim: Jul-08-2021