Kacepetan 3S

1080P WiFi Indoor P / T Kamera

FITUR TOMBOL

◆ Lensa sing didhelikake kanggo nglindhungi privasi

◆ nelusuri otomatis

◆ Deteksi gerak/swara cerdas

◆ Pilihan zona gerak

◆ Audio rong arah (half duplex)

◆ Visibilitas wengi nganti 10m

◆ Dhukungan WebRTC


Spesifikasi

Tag produk

kamera

Sensor gambar 1/2.9" 2Megapiksel CMOS
Piksel efektif 1920(H) x 1080(V)
rana 1/20~1/10.000s
Min.Iluminasi Color 0.1Lux@F2.0,
Black/White 0.01Lux@F2.0
IR Jarak Visibilitas wengi nganti 10m
Awan / Bengi Otomatis(ICR)/Warna/B&W
WDR DWDR
Lensa & FOV 3.6mm@F2.0, 100°

Video & Audio

Kompresi H.264
Bit Rate 32 Kbps ~ 2 Mbps
Frame Rate 1~25fps
Dual Stream ya wis
Input/Output Audio Mic/speaker internal

Jaringan

Pemicu Weker Deteksi gerakan / swara cerdas
Protokol Komunikasi HTTP, TCP/IP, DHCP, DNS, RTSP
Protokol Antarmuka Pribadi
Nirkabel 2.4G WIFI (IEEE802.11b/g/n)
Didhukung Mobile Phone OS iOS 9 utawa mengko, Android 5 utawa mengko
Keamanan AES128

Umum

Pan / Tilt Pan: 0°~350°, miring: -85°~30°
Suhu operasi -20 °C nganti 50 °C
Power Supply DC 5V/1A
Konsumsi Maks.4.5W
Lumbung Kertu SD (Max.128G), panyimpenan Cloud, NVR
ukuran 57 x 57 x 71 mm
Bobot resik 180g
kacepetan3-01
kacepetan3-02

Ninggalake Pesen Panjenengan

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita