Kacepetan 4S

1080P P / T WiFi Keamanan IP Kamera

Katrangan singkat:

Fitur Utama

◆ Kamera IP FHD 1080P

◆ Dhukungan asisten Echo / Google

◆ Sensor gerakan, tandha cepet & akurat

◆ Dhukungan audio rong arah

◆ Dhukungan panyimpenan kertu SD mikro (maks 128 GB)

◆ Dhukungan piranti seluler sistem Android / iOS, ngawasi wektu nyata

◆ Filter awak manungsa

◆ Pelacakan otomatis

◆ Pan / Tilt

◆ jarak IR maksimal 10m


Detail Produk

Tag Produk

Kamera Pan & Tilt nirkabel nirkabel Smart WiFi, Kacepetan 4S, resolusi definisi tinggi 1080P, dhukungan rekaman terus-terusan 24H, rekaman acara; Pan / Miring; dhukungan audio rong arah, deteksi gerakan AI; Sambungan WiFi 2.4GHz, ndhukung kertu SD Mikro, kapasitas maksimal bisa tekan 128GB, dhukungan panyimpenan awan, panyimpenan NVR; dhukungan download Android lan iPhone APP; dhukungan kode QR, sambungan mode AP; produk utamane kasusun saka PC / ABS, prosese digawe kanthi apik, tambalan SMD ketat ngontrol tingkat panen, bedane warna cetakan tampilan lan proses produksi Lapisan kontrol, perakitan lensa kabeh ditindakake kanthi lebu -bengkel gratis; adegan panggunaan uga macem-macem, lan bisa digunakake ing njero ruangan lan njobo; kita wis entuk sertifikasi CE, FCC, Rosh lan liyane; pangopènan gratis sajrone setaun.

Kamera

Sensor gambar 1 / 2.9 '' 2Megapixel CMOS
Piksel sing efektif 1920 (H) * 1080 (V)
Rana 1/25 ~ 1 / 100.000
Min madhangi Werna 0,01Lux@F1.2
Ireng / Putih 0,001Lux@F1.2
Jarak IR Visibilitas wengi nganti 10m
Dina / Wengi Otomatis (ICR) / Warna / B / W
WDR DWDR
Lensa 3.6mm@F2.0, 105 °

Video & Audio

Komprèsi H.264
Tingkat bit 32Kbps ~ 2Mbps
Input / output audio Mic & speaker bulit-in

Jaringan

Pemicu weker Deteksi gerakan sing cerdas
Protokol Komunikasi HTTP, DHCP, DNS, TCP / IP, RTSP
Protokol antarmuka Pribadi
Wireless 2.4G WIFI (IEEE802.11b / g / n)
OS telpon seluler sing didhukung iOS 8 utawa luwih anyar, Android 4.2 utawa luwih anyar
Keamanan Otentikasi pangguna, enkripsi piranti lunak

Umume

Suhu operasi −20 ° C nganti 50 ° C
Pasokan listrik DC 5V / 1A
Konsumsi 4,5W maks
Panyimpenan Kertu SD (Max.128G), panyimpenan maya
Ukuran 63 * 58 * 96mm
Bobot net 155g

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita