Snap 9S

1080P WiFi Outdoor baterei Nirkabel kamera

FITUR TOMBOL

◆ 100% bebas kabel

◆ Gampang instalasi dening krenjang Magnetik

◆ 5200mAh baterei sing bisa diisi ulang

◆ PIR deteksi manungsa

◆ Audio rong arah (half duplex)

◆ IP65 tahan cuaca

◆ Dhukungan panel surya


Spesifikasi

Tag produk

kamera

Sensor gambar 1/2.9" 2Megapiksel CMOS
Piksel efektif 1920(H) x 1080(V)
rana 1/15~1/10.000s
Min.Iluminasi Color 0.1Lux@F2.0,
Black/White 0.01Lux@F2.0
IR Jarak Visibilitas wengi nganti 10m
Awan / Bengi Otomatis(ICR)/Warna/B&W
WDR DWDR
Lensa & FOV 3.2mm@F2.0, 130°

Video & Audio

Kompresi H.264
Bit Rate 32 Kbps ~ 2 Mbps
Frame Rate 1~25fps
Dual Stream ya wis
Input/Output Audio Mic/speaker internal

Jaringan

Pemicu Weker Deteksi manungsa PIR
Protokol Komunikasi HTTP, TCP/IP, DHCP, DNS
Protokol Antarmuka Pribadi
Nirkabel 2.4G WIFI (IEEE802.11b/g/n)
Didhukung Mobile Phone OS iOS 9 utawa mengko, Android 5 utawa mengko
Keamanan AES128

Baterei & PIR

Kapasitas Baterei Li 5200mAh sing bisa diisi ulang
Arus siyaga 200~800µA (rata-rata)
Arus Kerja 150~200mA (LED IR mati)
Wektu siyaga 6 wulan
Wektu Kerja 1.5-2 sasi (beda-beda adhedhasar setelan, panggunaan & suhu)
Range Deteksi PIR Maks.9m
Sudut PIR 120°

Umum

Suhu operasi -20 °C nganti 50 °C
Rating IP IP65
Power Supply DC 5V/1A
Konsumsi Maks.2W
Aksesori Opsional panel surya
Lumbung Kertu SD (Max.128G), panyimpenan Cloud
ukuran 64 x 54 x 106 mm
Bobot resik 200 g
Snap 9场景图

Ninggalake Pesen Panjenengan

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita