Snap 20S

1080P Kamera IP Batere Rechargeable

Katrangan singkat:

Fitur Utama

◆ 100% Bebas Kawat

◆ Kamera IP FHD1080P

◆ Baterai Li sing bisa diisi ulang 9000mAh

◆ PIR kanthi deteksi awak manungsa AI

◆ Dhukungan audio rong arah (setengah duplux)

◆ Dhukungan panyimpenan kertu SD mikro (maks 128 GB)

◆ Dhukungan piranti seluler sistem Android / iOS, ngawasi wektu nyata

◆ Pemasangan tembok

◆ IP65


Detail Produk

Tag Produk

Kamera baterei nirkabel nirkabel WiFi cerdas, Snap 20S, resolusi definisi tinggi 1080P, rekaman acara dhukungan; tingkat tahan debu lan tahan banyu IP65 ruangan; dhukungan audio rong arah, deteksi awak manungsa AI; Sambungan WiFi 2.4GHz, ndhukung kertu SD Micro, kapasitas maksimal bisa tekan 128GB, dhukungan panyimpenan awan; dhukungan download Android lan iPhone APP; dhukungan kode QR, sambungan mode AP; produk utamane kasusun saka PC / ABS, prosese digawe kanthi apik, tambalan SMD ketat ngontrol tingkat panen, bedane warna cetakan tampilan lan proses produksi Lapisan kontrol, perakitan lensa kabeh ditindakake kanthi lebu -bengkel gratis; adegan panggunaan uga macem-macem, lan bisa digunakake ing njero ruangan lan njobo; kita wis entuk sertifikasi CE, FCC, Rosh lan liyane; pangopènan gratis sajrone setaun.

Kamera

Sensor gambar 1 / 2.9 '' 2Megapixel CMOS
Piksel efektif 1920 (H) * 1080 (V)
Rana 1/25 ~ 1 / 100.000
Min madhangi Werna 0,01Lux@F1.2
Ireng / Putih 0,001Lux@F1.2
Jarak IR Visibilitas wengi nganti 10m
Dina / Wengi Otomatis (ICR) / Warna / B / W
WDR DWDR
Lensa 3.2mm@F2.0, 130 °

Video & Audio

Komprèsi H.264
Tingkat bit 32Kbps ~ 2Mbps
Input / output audio Bulit-in Mic / Speaker

Jaringan

Pemicu weker Deteksi manungsa sing cerdas
Protokol Komunikasi TCP / IP, HTTP, DHCP, DNS
Protokol antarmuka Pribadi
Wireless 2.4G WIFI (IEEE802.11b / g / n)
OS telpon seluler sing didhukung iOS 8 utawa luwih anyar, Android 4.2 utawa luwih anyar
Keamanan Otentikasi pangguna, enkripsi piranti lunak

Baterai & PIR

Batere 9600mAh batere Li sing bisa diisi ulang
Konsumsi siyaga 600μA
Konsumsi kerja 300mA (LED IR dipateni)
Wektu siyaga 10 wulan
Wektu kerja 3 wulan (10 kaping tangi saben dina)
Deteksi PIR 9m Maks, 120 °

Umume

Suhu operasi −20 ° C nganti 50 ° C
Pasokan listrik DC 5V / 1A
Aksesoris opsional Panel surya 5W
Rating IP IP65
Panyimpenan Kertu SD (Max.128G), panyimpenan maya
Ukuran 58 x 67 x 127mm (kalebu krenjang)
Bobot net  

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita