Penerbangan 4S

2Kamera Keamanan Floodlight Luar Ruangan

Katrangan singkat:

Fitur Utama

◆ 1 / 2,9 "2Mega piksel CMOS

◆ PIR kanthi zona deteksi opsional

◆ Dhukungan rong cara kanggo ngobrol

◆ Dhukungan panyimpenan kertu SD mikro (maks 128 GB)

◆ Dhukungan sistem Android / iOS, ngawasi real-time remot

◆ Padhang sing disetel dening APP

◆ Kontrol lampu kanthi deteksi / jadwal manual / PIR

◆ IP65


Detail Produk

Tag Produk

Kamera cahya nirkabel WiFi cerdas, Penerbangan 4S, resolusi definisi tinggi 1080P, dhukungan rekaman terus-terusan 24H, rekaman acara; 2600Lum padhang cahya, dhukungan kanthi aktif nyetel cahya, setelan wektu, cahya setelan tautan adegan, macem-macem cara kanggo ngontrol cahya; dhukungan setelan alarm sirine, volume weker sing bisa disetel; tingkat tahan debu lan tahan banyu IP65 ruangan; dhukungan audio rong arah, mekanisme PIR + gerakan deteksi mekanisme pemicu dobel; Sambungan WiFi 2.4GHz, ndhukung kertu SD Mikro, kapasitas maksimal bisa tekan 128GB, dhukungan panyimpenan awan, panyimpenan NVR; dhukungan download Android lan iPhone APP; dhukungan kode QR, sambungan mode AP; produk utamane kasusun saka PC + logam, prosese digawe kanthi apik, tambalan SMD ketat ngontrol tingkat panen, bedane warna cetakan tampilan lan proses produksi Lapisan kontrol, rakitan lensa kabeh ditindakake kanthi lebu -bengkel gratis; adegan panggunaan uga macem-macem, lan bisa digunakake ing njero ruangan lan njobo; kita wis entuk sertifikasi CE, FCC, Rosh lan liyane; pangopènan gratis sajrone setaun.

Kamera

Sensor gambar 1 / 2,9 "2Mega CMOS
Piksel sing efektif 1920 (H) * 1080 (V)
Rana 1/25 ~ 1 / 100.000
Min madhangi Werna 0,01Lux@F1.2
Ireng / Putih 0,001Lux@F1.2
Jarak IR Visibilitas wengi nganti 15m
Dina / Wengi Otomatis (ICR) / Warna / B / W
WDR DWDR
Lensa 2.8mm@F2.0, 130 °

Video & Audio

Komprèsi H.264
Tingkat bit 32Kbps ~ 2Mbps
Input / output audio Mic / speaker bulit-in
Alarm sirine 110dB

Jaringan

Pemicu weker Deteksi manungsa
Protokol Komunikasi TCP / IP, HTTP, DHCP, DNS, RTSP
Protokol antarmuka Pribadi
Wireless 2.4G WIFI (IEEE802.11b / g / n)
OS telpon seluler sing didhukung iOS 8 utawa luwih anyar, Android 4.2 utawa luwih anyar
Keamanan Otentikasi pangguna, enkripsi piranti lunak

Lampu

Daya lampu 13Wx2
Suhu warna 6000K
Pencahayaan Max 2600lm (bisa diatur)
Kontrol lampu Deteksi / jadwal Manual / PIR  
Range Deteksi PIR 10m
Sudut PIR 120 °

Umume

Suhu operasi −20 ° C nganti 50 ° C
Pasokan listrik AC 100V ~ 240V
Total kekuwatan Maksimal 30W
Instalasi Pemasangan Tembok
Panyimpenan Kertu SD (Maks.128G), Panyimpenan cloud, NVR
Rating IP IP65
Ukuran  
Bobot net  

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita