Lonceng 5S

1080P Lonceng Luar Ruangan

Katrangan singkat:

Fitur Utama

◆ Deteksi gerakan, Tandha cepet & akurat

◆ Dhukungan audio rong arah

◆ Dhukungan panyimpenan kertu SD mikro (maks 128 GB)

◆ Dhukungan piranti seluler sistem Android / iOS, ngawasi wektu nyata

◆ Ndhukung chime mekanis / chime nirkabel


Detail Produk

Tag Produk

Bel WiFi nirkabel cerdas, Bell 5S, resolusi definisi tinggi 1080P, ndhukung rekaman terus-terusan 24H, rekaman acara; dhukungan audio rong arah, deteksi gerakan AI; Dhukungan chime mechanical / chime nirkabel; Sensor gerakan PIR, Tandha cepet & akurat; Sambungan WiFi 2.4GHz, ndhukung kertu SD Mikro, kapasitas maksimal bisa tekan 128GB, dhukungan panyimpenan awan, panyimpenan NVR; Dhukungan piranti seluler sistem Android / iOS, ngawasi wektu nyata; Ndhukung chime nirkabel; kabar batere kurang; dhukungan kode QR, sambungan mode AP; produk iki umume kalebu PC / ABS + logam. Proses kasebut digawe kanthi apik, tambalan SMD ketat ngontrol tingkat panen, bedane warna cetakan tampilan lan produksi produksi Lapisan kontrol, rakitan lensa kabeh ditindakake ing bengkel tanpa debu; adegan panggunaan uga macem-macem, lan bisa digunakake ing njero ruangan lan njobo; kita wis entuk sertifikasi CE, FCC, Rosh lan liyane; pangopènan gratis sajrone setaun. 

Kamera

Sensor gambar 1 / 2.9 '' 2Megapixel CMOS
Piksel sing efektif 1920 (H) * 1080 (V)
Rana 1/25 ~ 1 / 100.000
Min madhangi Werna 0,01Lux@F1.2
Ireng / Putih 0,001Lux@F1.2
Jarak IR Visibilitas wengi nganti 10m
Dina / Wengi Otomatis (ICR) / Warna / B / W
WDR DWDR
Lensa 3.2mm@F2.0, 130 °

Video & Audio

Komprèsi H.264
Tingkat bit 32Kbps ~ 2Mbps
Input / output audio Bulit-in Mic / Speaker

Jaringan

Pemicu weker Tombol sing micu
Protokol Komunikasi HTTP, DHCP, DNS, TCP / IP, RTSP
Protokol antarmuka Pribadi
Wireless 2.4G WIFI (IEEE802.11b / g / n)
OS telpon seluler sing didhukung iOS 8 utawa luwih anyar, Android 4.2 utawa luwih anyar
Keamanan Otentikasi pangguna, enkripsi piranti lunak

Umume

Suhu operasi −20 ° C nganti 50 ° C
Pasokan listrik AC12 ~ 24V
Perlindhungan mlebu IP54
Aksesoris Kit chime mekanis, chime nirkabel
Panyimpenan Kertu SD (Maks.128G), Panyimpenan cloud, NVR
Ukuran 115x45x26mm
Bobot net 78g

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita